Visste du at mennesket er i stand til å kurere livslange fobier og mentale plager i løpet av noen få minutter? Og endre livene deres i løpet av noen få dager? De fleste av oss husker et øyeblikk som forandret oss for alltid. Kanskje det var ny informasjon om et eller annet eller at du møtte noen og bare visste at livet ditt var forandret for alltid.

Her er gunnen til at noe kan forandre seg så fort:

Forandringene som betyr mest er oftest måten vi ser verdenen på, enn hvordan verdenen i realiteten er.

Og vi kan endre måten vi ser verdenen på et øyeblikk.

Dette tullet med at det tar en evighet å forandre seg har faktisk bare vært en del av vår tro i ca 100 år, når den Freudianske analysemodellen ble den dominante bruksmetoden for å behandle psykosomatiske lidelser. Det som er så utrolig ironisk med dette er at psykoanalyse ikke handler så mye om å endre mennesker – Det har mer å gjøre med å få en grundigere forståelse for hvorfor mennesker er som de er. Men hva er vitsen med det? Det hjelper jo ingen.

Noen ganger kan en knøttliten endring føre til enorme forandringer. Se for deg at du og en annen kjører side om side langs en endeløs rett strekning. Veiene går parallellt i det uendelige. Helt til den ene veien svinger en knøttliten del til den ene siden. Den lille forandringen gjorde altså at destinasjonene ble totalt forskjellige. Forandringen virket kanskje ubetydelig, men gjorde all forskjell.

Det er det vi skal gjøre sammen i dette kurset. Hver dag skal vi gjøre en liten endring som etterhvert vil forandre hele systemet ditt til det bedre. Ting vil virke ubetydelige, men bare til det kommer en dag hvor du ser hvor mye som faktisk har forandret seg. Det er viktig å stole på prosessen.

Neurogenesis er vitenskapen som går ut på å forandre neuronene i hjernen, hvor de bokstavelig talt vokser nye og sterkere. Dette er det stikk motsatte av det man har trodd frem til nå. Så vi skal bruke litt tid på å deprogrammere gamle tankesett og installere nye som vil tjene deg i livet ditt fra nå av. Hovedpoenget med Neurogenesis og Neuroplastisitet er at om man gjør noe lenge nok, vil man forsterke koblingene i hjernen på det respektive området.

Gjør du noe konsistent i 7 dager, vil du altså forandre måten du tenker på, så det er viktig at du følger dette kurset fullt ut.

Tingene du lærer vil bli så integrert i systemet ditt at de vil hjelpe deg uten at du trenger å tenke på det, lenge etter at du sluttet å aktivt bruke dem.

Se på dette som en stor oljetanker. Når man først har fått fart på noe så massivt, så skal det en god del kraft til for å stoppe det igjen.

Det som er bevist i dag, var en gang umulig

WILLIAM BLAKE

En av de veldig kjente historiene innen å “bevise det umulige”, skjedde i 1954, da Dr. Roger Bannister gjorde hva alle store pioneerer gjør – han beviste det umulige. 6 Mai 1954 løp han en mile(1.609m) på 3m 59,4s. Før dette var det å løpe en mile på under 4 minutter helt umulig. Helt til han beviste det. Året etter var det 300 løpere som klarte å løpe strekningen på under 4 minutter.

Menneskehjernen generaliserer ting som et læringsprinsipp. Når du er liten for eksempel, så lærer du hvordan man åpner og lukker en dør. Denne lærdommen legger du til alle dører du kommer over i ettertid.

Dette skjer like fullt om lærdommen er positiv eller smertefull. I løpet av de neste dagene skal vi demontere mange av de negative generaliseringene du har om verdenen og bygge opp nye.

Før vi begynner på denne reisen inn i ditt sanne potensial, vil jeg at du skal stoppe litt og tenke på følgende:

Hvordan ville det vært å våkne en dag og et mirakel hadde funnet sted – livet ditt hadde blitt akkurat det du ønsket at det skulle være?

Lukk øynene og se det for deg. Føl at det allerede har skjedd og nyt øyeblikket.

  • Hvordan hadde du visst at et mirakel hadde funnet sted?
  • Hva hadde du sett?
  • Hva hadde du hørt?
  • Hva hadde du følt?
  • Hvilke forandringer hadde du hatt i karrieren din?
  • I forholdene dine?
  • I økonomien din?
  • I helsen din?

Når du bruker ideene og praktiserer teknikkene vi skal gå gjennom i de neste dagene, så vil du manifestere disse ønskene.

Som en gartner som planter frø og tålmodig venter på at de skal gro, planter du lignende frø hver gang du jobber med deg selv. Du installerer nye programmer i verdens kraftigste biologiske datamaskin, nemlig hjernen din.

Men husk, dette er ikke en quick fix. Du vil nok se store resultater den første uken, men det er viktig å gå tilbake og øve på disse tingene til de er programmert inn i underbevisstheten din og er muskelminne. Alt som skjer i løpet av de neste 10 årene er resultat av det du gjør nå. Hvis du fortsetter å gjøre det du alltid har gjort, så vil du fortsette å få det du alltid har fått – med mindre du endrer det mønsteret. Og det starter nå…

Husk at det er DU som er ansvarlig for din egen suksess. Man kan ledes til vann, men man må selv velge å drikke.

Hvis du ikke tar kontroll over livet ditt, så vil noen andre gjøre det

Det er utrolig enkelt å beskylde andre for hva som går galt i vårt eget liv. Men har man noe kontroll over det andre gjør? Vil du være mester over ditt eget liv eller offer for tilfeldigheter og omstendigheter?

Å ta ansvar handler om å ta full kontroll over de tingene man kan kontrollere, samtidig som man gir slipp på de tingene man ikke kan kontrollere.

Det er som sagt enkelt å beskylde foreldre, kollegaer, staten osv for våre problemer, men det er ikke før man ser av man selv er ansvarlig for ens egen situasjon at man faktisk kan forandre den. Alle “go-gettere” vet at å ta fullt ansvar for en selv er det første steget mot å ha et givende og suksessrikt liv.

Det er forskjell på å ta skylden og det å ta ansvar. Blir du påkjørt av en som kjører uten å se seg for, så kan man ikke sammenlikne det med å ta ansvar for en selv og ens egne handlinger.

Tenk litt på hva det vil si for deg å ha kontroll over ditt eget liv. Kontroll over inntekten din, forholdene dine og hva det vil si for deg å føle deg bra. Å være helt tilfreds med de tingene som du ikke har kontroll over og ha full kontroll over de tingene du kan kontrollere.

Hvis du liker det du ser i ditt indre øye vil jeg at du skal ta en beslutning her og nå og ta ansvar over livet ditt på et helt nytt nivå. Før man beslutter at man faktisk skal gjøre noe, så er det alltid motvillighet og nøling, muligheten til å trekke seg når ting blir litt ubehagelige og konstant ineffektivitet. Men så snart man går fullt inn og bestemmer at man skal gjennomføre noe, koste hva det koste vil, så vil man se at universet legger alt til rette og at all hjelp man trenger for å nå dette målet vil komme til unnsetning når det trengs.

Er du bestemt? Er du klar til å ta tilbake kraften din? Er du villig til å gjøre dette programmet viktig nok til å følge noen enkle retningslinjer som vil endre livet ditt for alltid? Selv om du ikke er 100% overbevist til å begynne med, så er det viktig å forstå at du kan faktisk lykkes til tross for deg deg selv! Og alt skjer en leksjon om gangen.

Pin It on Pinterest

Yggdrasil Telegram Channel

Yggdrasil Telegram Channel

Vibe with the Tribe

I will be back soon

Yggdrasil Telegram Channel
Hey!
Engage with the rest of the tribe on Telegram!
Telegram